Χωριό του Άι Βασίλη  
Επετειακός εορτασμός  
 

Ονειρούπολη 

Η Ονειρούπολη αποτελεί ουσιαστικά ένα πολιτιστικό γεγονός το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων, στην πόλη της Δράμας. Περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, παράλληλες εκδηλώσεις, συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις, όπως «μαγική διαδρομή» (για την αναζήτηση «κρυμμένων μυστικών»), το σπίτι του Άι Βασίλη, το δάσος των ευχών και της ελπίδας, ζωγραφική προσώπου με καραμελοχρώματα, εργοστάσιο καραμέλας και ζαχαρωτών, εργαστήρι καραμέλας, ζαχαροπλαστείο μοριακής ξωτικοκουζίνας, μουσείο γεύσεων, μαγική σκηνή, παιχνιδότοπο, ταχυδρομείο των ξωτικών, το σπίτι του παραμυθιού και του σινεμά και άλλα. Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα παρασύροντας μικρούς και μεγάλους.

Ο Δημοτικός Κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας μεταμορφώνονται σε παραμυθένιο σκηνικό και όλοι οι επισκέπτες ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Η είσοδος στην Ονειρούπολη είναι ελεύθερη και η συμμετοχή στις δράσεις δωρεάν.

Ονειρούπολη Δράμας

Επισκεφθείτε τη Δράμα

JTI Target (βίντεο)

 

Δες επίσης

Δες κοντά σου

χιλιόμετρα
x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Θεωρούμε ότι αποδέχεστε την αποθήκευση όλων των cookies πατώντας το κουμπί "Αποδοχή"
Αποδοχή